Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Retir de tres dies a l’Alberg Rural El Negre, al ripollès, envoltat de natura. Uns dies per gaudir de temps per connectar amb el teu cos i les teves emocions practicant moviments corporals seguint el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©), temps per calmar la ment gràcies a la meditació, als passejos a la natura i als moments de silenci, temps per nodrir la teva ànima amb atenció als somnis i tractaments d’Harmonització Energètica Anschma© i temps per descansar, alimentar, unificar i harmonitzar les dimensions del teu ser per retrobar la calma i l’energia vital.

PROGRAMA:  Abans d’esmorzar activitat matinal; durant el matí meditació guiada, cercle d’anàlisi de somnis i un cicle de tres sessions de moviments MLC©; a la tarda temps per descansar, gaudir de la natura i del silenci. Oferta opcional per la tarda: sessions individuals d’Anschma©.

En règim residencial del 29 d’agost al vespre fins l’1 de setembre a la tarda. Preu: 350€ (inclou l’allotjament amb pensió complerta en habitació compartida i les activitats del matí).