Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

“El teu cos, la teva casa: cuirassa abdominal i pèlvica”

“Si el teu cos fos un espai per viure-hi, com seria? El cos és un habitacle que pot ser respectat, escoltat, deixat, maltractat…A part del cos que coneixem i veiem reflectit en el mirall, hi ha un cos amagat que guarda tota una història més o menys oblidada, però present. Acollint, respirant i alliberant capes rígides i adolorides descobrim la seva gran capacitat de recuperació, vitalitat i regeneració. Maria Pilar Fenés

En l’últim taller d’aquest curs explorarem la cuirassa abdominal i pèlvica. La primera que s’expressa per la seva tensió muscular, conté principalment el temor. Quan l’armadura es dissolt apareix la por i després la ràbia que es troba recoberta pel temor. A prop de l’abdominal, la pèlvica que és pràcticament universal en la nostra cultura. La pelvis sol ser rígida, immòbil i asexual on les sensacions i excitacions són absents.

Durant aquest taller entrarem en contacte amb aquests dos últims segments i a través dels moviments de despertar corporal que proposa el Mètode d’Alliberament de Cuirasses flexibilitzarem les seves tensions, relaxant el cos, alliberant la respiració, obrint-nos de nou al plaer del moviment i a la llibertat interior.