Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

La cuirassa parental és una «armadura» que es construeix durant la primera infància i que, des del principi de la seva construcció, forma part del desenvolupament natural de l’infant. En la recerca de la seva identitat i en el desenvolupament de la seva personalitat, l’infant necessita identificar-se amb el cos dels seus pares per sentir-se estimat/da i per donar un marc de referència al seu propi cos i a la seva psique.

En aquest seminari de 4 dies, seràs guiat/da a contactar amb «la imatge» del cos dels teus pares o substituts parentals. Les eines utilitzades són: l’exploració de l’inconscient a través d’un treball corporal segons el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©), una contemplació de les creences i de la simbiosis parental i dels procediments que t’ajudaran a «retrobar» el cos dels teus pares amb l’objectiu d’identificar en tu mateix/a les postures i els condicionaments que has creat en la teva recerca de l’amor simbiòtic. Aquest seminari et guia cap a un alliberament de la «cuirassa parental» per afavorir un major benestar, un alliberament del cos i un retrobament amb la teva naturalesa profunda.

És un taller grupal de 4 dies de durada (24-25 agost i 7-8 setembre) de 9.30h del matí a 17h de la tarda (amb una hora de pausa al migdia per dinar).